نشست مسئولین کمیته های ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گیلان با حضور جناب آقای سعادتی استاندار گیلان و حجت السلام والمسلمین اشجری رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان، 12 دی ماه در دفتر استاندار گیلان برگزار شد.
استاندار گیلان در این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری با شکوه برنامه های ایام الله دهه فجر گفت :برگزاری با شکوه مراسم دهه مبارک فجر را تکلیف الهی و انقلابی دانست و گفت: باید افتخار کنیم این بار بر روی دوش ما مسئولین قرار داده شده است .
سعادتی با بیان این که امروز جهان چشم به راه انقلاب اسلامی ما است ادامه داد: بهار اسلامی در کشور های عربی منطقه نشان از اقبال جهانی برای ایجاد انقلاب اسلامی دارد.
وی توجه به شعار و روز شمار انقلاب اسلامی در ایام الله دهه فجر را ضروری خواند وافزود: توجه به نام گذاری روز های دهه فجر موجب منحرف نشدن از اصل اهداف این ایام خواهد شد .
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم فراگیر بودن مراسم ایام الله دهه مبارک فجر سی وسومین سال پیروز ی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: باید از وقت باقی مانده جهت نوآوری، ابتکار و ایجاد جاذبه به ویژه برای جوانان در برنامه های این ایام استفاده نمود.
سعادتی پرداختن به چرایی انقلاب اسلامی در ایام الله دهه مبارک فجر را ضروری دانست و گفت : باید از فرصت این دهه برای بیان دستاورد های 33 ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی بهره برداری نمود .
سعادتی با بیان اینکه برجسته نمودن عملکرد دولت در سال جهاد اقتصادی باید دراین ایام مورد توجه قرار گیرد ادامه داد: نمایشگاه بزرگ عملکرد 33 ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با محوریت دولت خدمت گزار نهم ودهم با مشارکت بیش از صد دستگاه اجرایی استان در ایام الله دهه فجر برگزار می گردد.
وی جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی در شب 22 بهمن را از دیگر برنامه های ستاد دهه فجر استان اعلام کرد و ادامه داد که باید با همدلی ، نقشه های دشمن برای ایجاد یاس و ناامیدی در مردم را، نقش بر آب کنیم .
استاندار گیلان در پایان سخنانش برای استفاده از ایام الله دهه مبارک فجر جهت ایجاد شور و نشاط مردم برای شرکت در انتخابات مجلس نهم تاکید نمود.
رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان گیلان در این نشست با بیان اینکه حماسه هشتم دی به نام گیلانیان ثبت شده است گفت : با اینکه در روز هشتم دیماه سال 88 استان های دیگری نیز همپای مردم گیلان حماسه آفریدند اما با توجه به توفیق تشرف مردم گیلان محضرمقام معظم رهبری در هشتم دیماه سال گذشته ، این حماسه به نام گیلانیان ثبت گردید.
حجت السلام والمسلمین مجتبی اشجری با بیان اینکه استان گیلان در سال گذشته نیز همچون سال های اخیر دربرگزاری مناسبت های انقلاب اسلامی استان موفق بوده است، افزود: این موفقیت تنها در سایه همدلی و همراهی همه مدیران و مسئولین استان بدست آمده است .
وی با اشاره به اینکه دشمن در صدد است تا با ایجاد دل سردی و نا امیدی در بین مردم ناراحتی و نارضایتی خود از عظمت انقلاب اسلامی و صدور آن به جهان جبران کند ، ابراز نماید: ایام الله دهه مبارک فجر بهترین فرصت برای ایجاد بارقه امید در دل مردم و نقش بر آب شدن نقشه های شیطانی دشمنان نظام و انقلاب است.
رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان شاکله نظام مقدس جمهوری اسلامی را شاکله ای مردمی خواند واظهار داشت: با توجه به نزدیکی نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی نباید از برگزاری با شکوه مراسم دهه مبارک فجر غافل شویم.
حجت السلام والمسلمین اشجری با اشاره به فعالیت کمیته های ستاد دهه مبارک فجر در مرکز استان گفت : برنامه های بسیار جذاب و شاد برای ایام الله سی و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده شده که انشاءالله با همدلی همه کمیته های ستاد دهه فجر اجرایی خواهند شد.
وی مهمترین ویژگی ایام الله سی و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی را تقارن آن با هفته وحدت خواند و ادامه داد باید از این فرصت میمون برای برگزاری جشن های مردمی و جشنواره های متعدد استفاده نمائیم تا برنامه های امسال شاد تر و متفاوتتر از سال های گذشته برگزار گردد.
رئیس ستاد دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به اینکه باید حرمت اولین روز یوم الله دهه مبارک فجر روز شهادت امام حسن عسکری حفظ گردد افزود: از عصر روز 12 بهمن مقارن با تاج گذاری حضرت بقیه الله اعظم ، برنامه های شاد و مفرح ستاد دهه فجر استان آغاز خواهد شد.
حجت السلام والمسلمین اشجری با بیان اینکه در سی و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی سی و سه مسجد استان که در شکل گری انقلاب اسلامی نقش داشتند پلاک کوبی خواهد شد اظهار داشت:پس از شناسایی بیش از 80 مسجد ، 33 مسجد که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته اند، پلاک کوبی خواهند شد.